طرز تهیه خمیر لازانیا و پاستای خانگی

به گزارش وبلاگ پرنده پارسی، با تهیه خمیر لازانیا و پاستای خانگی لذت آشپزی را تجربه خواهید کرد برای تهیه خمیر لازانیا به کمتر از 30 دقیقه زمان نیاز خواهید داشت!

طرز تهیه خمیر لازانیا و پاستای خانگی

سرویس آشپزی - آیا تا به حال به تهیه خمیر لازانیا و پاستا در خانه فکر نموده اید؟ شاید به نظر دور از ذهن برسد ولی خواهید دید که با صرف کمترین هزینه و زمان شما می توانید پاستا و لازانیای خانگی خود را با طعم های مختلف در خانه تجربه کنید. پس با آشپزی وبلاگ پرنده پارسی همراه باشید.

برای تهیه خمیر لازانیا و پاستای خانگی ما دو روش را به شما آموزش خواهیم داد: تهیه خمیر لازانیا به وسیله غذاساز و تهیه خمیر لازانیا به کمک دست. مراحل انجام کار تفاوت چندانی با هم نخواهد داشت و خواهید دید با کمترین امکانات می توانید لذت آشپزی در خانه را تجربه کنید.

مواد لازم جهت تهیه خمیر لازانیا و پاستای خانگی

آرد همه منظوره

2 و 1/2 پیمانه

تخم مرغ

4 عدد

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

آب (در صورت نیاز)

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر لازانیا

روش اول : استفاده از غذا ساز برای تهیه خمیر لازانیا

  1. ابتدا 2 پیمانه آرد همه منظوره (آرد مخصوص قنادی و شیرینی پزی) را داخل غذاساز بریزید.
  1. تخم مرغ ها و روغن را با یکدیگر ترکیب نموده و به آرد درون غذاساز اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید برای طعم دار کردن خمیر یک قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن و حتی زعفران به خمیر اضافه کنید.
  1. به مدت یک دقیقه مواد را ترکیب کنید.
  1. مابقی آرد را آرام آرام به مایه خمیر لازانیا اضافه کنید. توجه داشته باشید که میزان جذب آردهای مختلف متفاوت است. لذا، ممکن است نیازی به افزودن همه آرد نباشد. در صورتی که خمیر بیش از حد سفت شد یک قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید.
  1. در این مرحله خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به مدت 8 تا 10 دقیقه ورز دهید.
  1. در نهایت خمیر را به شکل گرد درآورده درون یک کاسه تمیز با سلفون بپوشانید و به مدت 20 تا 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید تا اصطلاحا خمیر ور بیاید.
  1. در این مرحله در صورت در دسترس داشتن دستگاه پاستا ساز خمیر را نازک کنید و یا در غیر این صورت سطح کار را آرد پاشی نموده و به کمک وردنه خمیر را به خوبی پهن کنید و به کمک پیتزا بر و یا چاقو خمیر را به اندازه ها و اشکال مورد نظرتان برش بزنید.
  2. پس از برش دادن خمیر، می بایست خمیر را در محیطی خشک و خنک به مدت یک ساعت تا 24 ساعت در مجاورت هوا قرار دهید تا کاملا خشک شود.

روش دوم: تهیه خمیر لازانیا و پاستا به کمک دست

  1. برای این منظور 2 پیمانه از آرد را مطابق تصویر روی سطح کار بریزید و وسط آن را گود کنید.
  1. تخم مرغ ها و روغن را وسط آرد بریزید.
  1. به کمک چنگال تخم مرغ ها را مخلوط کنید.
  1. سپس آرد را آرام آرام به خورد تخم مرغ ها دهید.
  1. در ادامه در صورت نیاز 1/2 پیمانه باقی مانده آرد را با احتیاط به خمیر اضافه کنید تا خمیر لطیفی حاصل شود.
  1. خمیر را به مدت 8 تا 10 دقیقه ورز دهید.
  1. سپس خمیر را گرد نموده و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.
  1. باز کردن، برش و خشک کردن خمیر را مطابق توضیحات بالا انجام دهید.
منبع: ستاره

به "طرز تهیه خمیر لازانیا و پاستای خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خمیر لازانیا و پاستای خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید