ماده غذایی که نباید در یخچال نگهداری کرد

به گزارش نوای پرنده پارسی، کارشناسان هشدار می دهند که نگهداری سیب زمینی در یخچال کار بسیار اشتباهی است؛ زیرا این میوه حاوی ماده ای است که نگهداری آن در یخچال می تواند طعم آن را تغییر دهد.

ماده غذایی که نباید در یخچال نگهداری کرد

این کارشناسان شرح دادند: این ماده آکریل آمید است که معمولاً هنگام پخت غذا های غنی از نشاسته در دمای بیش از 120 درجه سانتیگراد ظاهر می گردد که قرار دادن آن ها در یخچال میزان این ماده شیمیایی را افزایش می دهد.

این مؤلفه، ماده اصلی تحقیقات در مرکز بین المللی تحقیقات سرطان در فرانسه است. متخصصان آن را به عنوان ماده ای طبقه بندی نموده اند که می تواند باعث سرطان گردد.

به همین دلیل محققان خواهان محدود کردن مصرف مواد غذایی حاوی این ماده به ویژه سیب زمینی سرخ شده و چیپس شده اند.

آن ها معتقدند برای جلوگیری از ظهور این ماده، نحوه نگهداری سیب زمینی مهم است و بهترین راه برای این کار قرار دادن سیب زمینی ها در مکانی دور از نور و در دمای 8 درجه سانتیگراد است.

bestcanadatours.com: تور کانادا | با تور کانادا سفر کنید، ویزای کانادا، تور کانادا ارزان، قیمت تور کانادا نوروز، بهار، پاییز، تابستان، زمستان را با ما تجربه کنید.

منبع: همگردی
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: pbmusic.ir شناسه مطلب: 6445

به "ماده غذایی که نباید در یخچال نگهداری کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ماده غذایی که نباید در یخچال نگهداری کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید